Miere rapita 400gr
10.00 LEI
Miere de rapita ambalata in borcan avand cantitatea de 400 grame.
Distribuie acest produs:
Tu ai folosit vreodata miere de rapita? Daca da, cum si in ce scop? Este singura miere care ti se topeste in gura chiar si cristalizata. Poate fi consumata ca indulcitor natural in cafea, ceai, creme, prajituri sau intinsa usor pe paine.Este fina, cremoasa si se gaseste doar cristalizata. Este produsa de albine in luna mai-iunie si are un gust specific dar placut. Usor de recunoscut, are o culoare galben deschis spre alburiu cu miros specific si nu este foarte dulce. Este o miere monoflora, produsa in mare parte din delicatele flori galbene de rapita, dar poate contine cantitati limitate de nectar si din alte surse de flori.Mierea de rapita se foloseste des ca si masca naturala de fata, fiind folosita ca si exfoliant natural. Intinereste pielea deoarece deschide porii si curata fata de impuritati, calmeaza iritatiile si reduce sebumul. Vitamina E continuta de aceasta miere previne imbatranirea pielii si confera tonicitate si elasticitate. Deoarece are proprietati bactericide, ajuta si la combaterea acneei.Consumata, mierea de rapita are si efecte relaxante, fiind recomandata persoanelor cu depresie, stres, anxietate sau insomnie.Vitamine si minerale cum ar fi potasiu, fosfor, calciu si magneziu, dar si cantitati mici de zinc si sodiu pot fi regasite in acest sortiment de miere. Este o sursa de energie naturala, un tonic si ajuta la intarirea si sustinerea sistemului imunitar.Contine coenzima Q3 si este indicata in prevenirea si tratarea osteoporozei. Are actiune bactericida, anti-inflamatoare si calmeaza tusea cat si durerea de gat. Poate fi folosita ca remediu natural in prevenirea si tratarea gastritelor si ulcerului gastric.Mierea de rapita cristalizeaza rapid, in doar cateva zile datorita nivelului crescut de glucoza.
Continut Net: | 400 Grame |
---|---|
Ambalaj: | Borcan de sticla |
Conditii de pastrare: | A se pastra de preferinta la temperaturi intre 15-25 grade celsius. A se feri de razele directe ale soarelui. |
Valabilitate: | Perioada de valabilitate este de 2 ani de la data inscrisa pe ambalaj. |
Atentionari: | Interzisa administrarea copiilor sub 1 an. Sugarii pot avea reactii adverse grave in cazul in care mierea contine cantitati neinsemnate de spori Clostridium Botulinum (acesti spori nu sunt periculosi pentru adulti si copii mai mari).Consumul mare de miere este la fel de daunator pentru organism ca si consumul ridicat de zahar. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda maximum 6 lingurite pe zi. Mierea poate contine alergeni care pot provoca alergii sau intolerante alimentare anumitor persoane sensibile. |