Preloader

Intrebari frecvente

Adauga in cosul de cumparaturi unul sau mai multe produse dorite de tine, apoi acceseaza cosul de cumparaturi si completeaza minimul de date necesare pentru a iti putea face livrarea. De restu ne ocupam noi!
Livrarea produselor in Romania se poate dura intre 2 – 5 zile lucratoare in functie de destinatie. Pentru livrari internationale, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii. Exceptie fac zilele libere oficiale si sarbatorile legale cand nu facem livrari.
Livrarea se va face gratuit oriunde in Romania pentru comenzi peste 300 LEI. In afara tarii precum si pentru comenzi sub 300 LEI, cumparatorul va suporta toate costurile livrarii, stipulate la sectiunea "cos de cumparaturi".
Momentan achitarea produselor se poate face doar numerar la primirea coletului. Nu percepem nici o plata in avans indiferent de comanda.
Conform legilor in vigoare din Romania, returul produselor alimentare este interzis. Produsele nu pot fi returnate. Daca nu sunteti multumiti de anumite produse va rugam sa ne contactati.
Nu exista un prag minim pentru o comanda. Orice comanda va fi procesata si livrata conform termenilor si conditiilor acestui site. Conform legii, comanda minima este interzisa prin lege.
Produsele sunt ambalate individual, asigurand protectia la lovituri sau cazaturi. In conditii normale de transport, nu exista riscul ca produsele sa se deterioreze. Indiferent de cauza, daca constatati ca produsele au fost deteriorate pe durata transportului, va rugam sa completati un proces verbal in prezenta curierului in care sa stipulati acest lucru. In cazul deteriorarii produselor, ne asumam plata integrala a transportului precum si retrimiterea comenzii.
Expedierea comenzilor international este posibila doar in tarile membre UE. Livrarea se face prin curier de la usa la usa.
Orice comanda poate fi efectuata si fara cont. Pentru a beneficia de tot istoricul comenzilor plus alte beneficii, te poti inregistra oricand pe site-ul nostru.
Ne dorim foarte mult sa avem ocazia sa va intalnim asa ca ne puteti gasi oricand pe pagina noastra de Facebook. Deasemenea ne puteti intalni ocazional la evenimente si targuri unde puteti degusta din bunatatile noastre. Fiecare participare la evenimente si targuri va fi anuntata in prealabil prin intermediul paginii de Facebook.