Preloader

Despre noi

Nu stiu altii cum au deprins tainele apiculturii, dar noi am fost cuceriti de aceasta meserie studiind si urmarind indeaproape viata albinelor incepand din 2003, cand am infiintat prima noastra stupina de care suntem foarte mandri.

Participam deseori la evenimente si targuri unde probabil ne-ai si intalnit, dar daca nu, avem acum prilejul de a ne cunoaste!

Suntem Traian si Liana Todea si impreuna am descoperit secretele albinelor dar si o mare pasiune pentru ele. De-a lungul vremii am intampinat atat greutati dar si multe satisfactii alaturi de stupii nostri.

Ne-am propus sa ajungem si in casa ta cu bunatatile noastre si credem ca fiecare produs de la noi iti va satisface cele mai rafinate gusturi. Te intampinam cu multe produse apicole si nu numai!

Traian si Liana Todea

Ne dorim prin acest magazin sa ne facem cunoscuti in Romania dar si in afara, si vrem ca produsele comandate sa fie cel putin la nivelul asteptarilor tale. Toate produsele noastre delicioase sunt facute in Romania.

Vrem sa te informam corect in tot ceea ce priveste mierea, albinele si nu numai, asa ca te asteptam sa te inscrii acum pe Picatura Dulce pentru a beneficia printre primii de aceste articole.

Speram sa te reintorci curand pe Picatura Dulce si asteptam cu mare drag orice sugestie din partea ta.